След като изминаха над 20 години от пускането на Гладиатор, едва

...
След като изминаха над 20 години от пускането на Гладиатор, едва
Коментари Харесай

Ето кога да очакваме продължението на Гладиатор

След като изминаха над 20 години от стартирането на  " Гладиатор ", надали доста хора са таили вяра да има и втори филм. Но положителната вест е, че подобен ще има.
 Ръсел Кроу,
Какво мисли Ръсел Кроу за продължението на " Гладиатор "

Актьорът е бил на вечеря с Ридли Скот

Още по-добрата е, че Ридли Скот още веднъж ще режисира, а а Ръсел Кроу ще се завърне в ролята на Максимус. Към момента не знаем кой знае какъв брой доста към сюжета на кино лентата. Ясно ни е, че ще бъде продължение на първия филм, само че и какво тъкмо ще се случва в него.

Пол Мескал договаря за ролята на Луциус - наследник на Лусила (Кони Нилсън) и племенник на Комод (Хоакин Финикс), само че към момента не е оповестено публично неговото назначение. Нямаме също по този начин нито публично заглавие, нито работно такова.

Неизвестните са към момента доста, само че за фенско благополучие към този момент са с една по-малко. Защото е ясна премиерната дата на продължението на " Гладиатор ". Ако няма промени в проектите, филмът би трябвало да се завърти по кината от 22 ноември 2024 г .

Кой ще размени Ръсел Кроу в продължението на " Гладиатор "

Чудесен избор, съгласно нас

Това значи, че ще се конкурира с кино лентата на Marvel за Фантастичната четворка, който е плануван за 8 ноември същата година, написа The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР